NEDERLANDS
FRANCAIS
slideshow inbraakwerende deurgehelen
MECOP is sinds meerdere jaren gespecialiseerd in het maken van inbraakwerende deurgehelen. Deze deuren beschermen iedere woning, kantoorgebouw, appartement, ... tegen ongewenste bezoekers. De inbraakwerende deuren van MECOP zijn stuk voor stuk getest en voldoen aan de zware eisen die de Europese norm (draft prEN 1627/1628/1629/1630) en de Belgische norm (Bosec-certificaat) opleggen op het gebied van inbraakwerendheid.

De deurgehelen zijn een combinatie van een metalen deuromlijsting en een gepantserd houten deurblad, voorzien van veiligheidsbeslag en een meerpuntssluiting. Standaard hebben ze een brandweerstand van 30 minuten (volgens Benor/Atg), optioneel zijn ze ook RF 60 te verkrijgen. Het inbraakvertragend gamma van MECOP omvat het SECURITY, FALCON, FALCON DMA, H24U en HERO deurgeheel.

De inbraakwerende deuren van MECOP onderscheiden zich voornamelijk door hun uitzicht. Het zijn volle kern houten deurbladen met al of niet metaal in verwerkt. Dit maakt dat een MECOP inbraakdeur perfect kan passen in een elegant interieur of een modern appartementsgebouw. De afwerkingsmogelijkheden zijn oneindig, gaande van standaard HPL tot fineer, afgelakt,... Ook naar productie van speciale afmetingen of integratie van eventuele elektronica (vb. toegangscontrole) legt MECOP de grenzen bijzonder ver.


Mecop logo
     
   
   
   
   
   
PRIJSAANVRAAG/BESTELLING
ZUIDSTRAAT 30  
B-8501 HEULE
T +32 56 / 36 33 36
F +32 56 / 35 78 06
Contacteer ons