NEDERLANDS
FRANCAIS
slideshow
Mecop logo

Welkom op de website van MECOP !

MECOP is ontstaan uit de metaalafdeling van Potteau labo uit Heule en is geëvolueerd tot een onderneming die aan vooruitstrevende productontwikkeling doet op het gebied van metalen deuromlijstingen en inbraakwerende deurgehelen.


In samenwerking met De Coene Products, die de deurbladen levert, stelt MECOP u haar innoverend gamma inbraakwerende en brandwerende deurgehelen voor die overal flexibel toegepast kunnen worden. Recent werden aan het vertrouwde gamma (SECURITY, FALCON en H24u) enkele nieuwkomers toegevoegd. Zo heeft MECOP met HERO nu ook een klasse 4 deur in de aanbieding. Daarnaast werd het Falcon deurgeheel aangepast met het oog op een verbeterde geluidsisolatie. De FALCON DMA werd in labo getest en behaalde het mooie resultaat van Rw: -34dB. Op deze website vind u heel wat informatie over de verschillende types inbraakdeuren.


De metalen omlijstingen van MECOP zijn heel populair in ziekenhuizen, rust- en verzorgingshuizen, scholen en sportcentra omwille van hun robuustheid enerzijds en hun lage tot onbestaande onderhoudskost anderzijds. De omlijstingen worden droog gemonteerd na afwerking van vloeren en muren. Dit gegeven maakt de MECOP type G omlijstingen uiterst geschikt voor de renovatiemarkt.
 
Mecop logo
     
   
   
   
   
   
   
ZUIDSTRAAT 30  
B-8501 HEULE
T +32 56 / 36 33 36
F +32 56 / 35 78 06
Contacteer ons